Annonsere på nerskogen.net

Publisert 20. februar, 2013

 Ønsker du annonseplass på nettstedet www.nerskogen.net 2013?

 www.nerskogen.net er nettstedet for Nerskogen i Rennebu kommune. Det er her vi forsøker å samle informasjonen om alt som foregår på Nerskogen som kan være av interesse for lokalbefolkningen, hytteeierne og alle som ellers ønsker å besøke grenda.

Det er Sameielaget på Nerskogen som er eier av nettstedet, men drifta er satt til Nerskogen Grendalag.  I store perioder av 2012 har  antallet besøkende pr. dag vært på mellom 80 – 160. Besøkstallet avhenger av spesielle begivenheter, at sida oppdateres og i forkant av helger, høytider og ferietid.

Som annonsør kan du legge ut all informasjon du ønsker, enten at du oppdaterer den selv via lenke til egen hjemmeside eller at jeg oppretter ei side for deg på nerskogen.net. Ved det siste blir du avhengig av å beskjed om endringer. I tillegg til dette vil dere ha full mulighet til å legge informasjon på veggen når det er noe spesielt som bør fremheves. Alt dere trenger gjøre er å gi beskjed.

Prisen er kr. 500,-. Det er samme pris enten det er snakk om direkte lenke til egen hjemmeside eller dere ønsker eget presentasjonssted på www.nerskogen.net.

Avtalen må fornyes hvert år og den inngås ved at dere svarer skriftlig på denne henvendelsen. Se kontaktinfo.

Sida blir artigere og bedre jo flere som er med 🙂