Bærekraftig reiseliv

Publisert 27. juni, 2012

Invitasjon til miniseminar i bærekraftig reiseliv

Tid: Torsdag 28. juni kl. 18:00-21:00 Sted: Kommunestyresalen

Bygdasenteret og Rennebu kommune har den glede å invitere alle reiselivsaktører og ansatte i servicenæringen i Rennebu til et miniseminar der temaene kvalitetssikring, vertskap og vertskapsrolle står på agendaen.

Miniseminaret er en del av felles markedsføringstiltak som Bygdasenteret og Rennebu kommune har igangsatt, med bakgrunn i reiselivsnæringens egne ønsker.

Det er så langt gjennomført felles markedsføringstiltak via datablad og skjermvisning av disse, samt en studietur til Den Gyldne Omvei på Inderøy.

Vi får besøk av Hilde Bergebakken, utviklingssjef ved Destinasjon Røros. Bergebakken vil foredra om metodikken som ble brukt for å nå fram til de fantastiske resultatene Røroregionen har oppnådd som reiselivsmål. Hun vil også fortelle om hvilken betydning hver enkelt aktør, stor som liten, har hatt for regionen som helhet. Destinasjon Røros har det sistehalvåret vunnet to internasjonale priser for sitt arbeid med å utvikle Rørosregionen som reisemål.

Hvilke muligheter har vi i Rennebu? Bli med på miniseminar og gjør Rennebu til et bedre reiselivsmål!

Foredraget vil bli lagt opp slik at de frammøtte kan bidra med spørsmål underveis, og det vil bli avsatt tid til diskusjon og gruppearbeid.

Miniseminaret er inkludert i prisen for deltakere i pilotprosjektet «Natur- og kulturbasert reiseliv». Det har også vært interesse fra øvrige aktører om å delta på seminaret, noe vi selvfølgelig åpner for. Disse må påregne en egenandel på kr. 200,- som betales kontant ved ankomst.

Det vil bli enkel servering.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en inspirerende reiselivskveld!

Påmelding:

– Evy-Ann Ulfsnes, telefon 72 42 81 43 eller e-post

evy.ann.ulfsnes@rennebu.kommune.no

– Merete Fossum, telefon 72 42 77 05 eller e-post

bygdasenteret@rennebu.net.

Frist for påmelding settes til tirsdag 26.06.2012