Morten Harket

Publisert 13. mars, 2014

 kommer til Nerskogen i sommer 🙂

Årets Nerskogskonsert byr på celebert besøk;

Morten Harket

mest kjent som vokalist i den norske popgruppa a-ha.

Konserten finner sted 30. august 2014 på Grovasetra i Skarbakkan.

MH_MG_5594_v01d

Se: YouTube – Brother (Live @ Spellemannprisen 2013)

Se: Opdalingen 13.03.14

Se: OPP 13.03014

Pressemeldingen fra arrangørene:

Den norske popartisten som har gjort størst suksess i utlandet noensinne skal holde konsert på Nerskogen 30. august!

 Årets artist er Morten Harket. 

MH_MG_5700_v01b

 Vi har den store glede å invitere til en ny konsertopplevelse på Nerskogen. Denne skal finne sted 30.08.2014 på samme sted som i fjor, nemlig Grovasetra i Skarbakkan.  Med to foregående konserter friskt i minne, går vi inn for en ny stor musikkopplevelse i fjellheimen.Rent værmessig ble det ikke like strålende som året før, men vi opplevde likevel at rundt 1300 publikummere dro til fjells for å få med seg konserten vår. Litt regn så ikke ut til å legge noen demper på stemningen, snarere tvert imot.

 Det er over 30 år siden Morten Harket, sammen med Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy slo gjennom som a-ha. Tenk at nå kommer endelig den særegne stemmen fra Norges store musikalske eksportvare til Nerskogen. Det er nesten ikke til å tro!

Under Spellemannsprisen 2014 hørte vi Harket urframføre låten ”Brother”. Det ble en femmer på terningen fra VG som fullroste låten bl.a. med ordene empatisk og gripende.

I fjor sto han på scenen i Las Vegas sammen med Pitbull og Christina Aguilera. Da beviste han at han fortsatt har et stort navn internasjonalt. Sammen med superstjernene tok han publikum med storm. Dette var under Billboard Awards i Las Vegas.

 Morten Harket har gitt ut fem album som soloartist, og i 2012 ble han av Kongen utnevnt til ridder av 1.klasse av St.Olavs Orden for sin innsats for norsk musikkliv.

 Harket ble sammen med  a-ha innlemmet i Rockheim Hall of Fame i 2011

 Nerskogskonserten, i regi av Nerskogen Grendelag, er resultat av et felles løft mellom Oppdal og Rennebu for å gi en spektakulær opplevelse i den fantastiske rammen som fjellheimen gir. Fastboende på Nerskogen, godt hjulpet av hyttefolk  og sambygdinger i Oppdal og Rennebu, støtter opp og tar et tak for å gjennomføre dette store arrangementet. Det første året vi arrangerte konsert hadde vi nær innpå 2000 publikummere, noe som satte store krav til blant annet logistikken. Tilbakemeldingene vi har fått både fra det året og fjoråret viste at logistikken var noe vi lyktes med. Med to års nyttig erfaring mener vi det skal gå enda mer smertefritt i år.

 Vi setter stor pris på entusiasmen vi har blitt møtt med fra næringslivet når det gjelder Nerskogskonserten, og i likhet med de to foregående år håper vi også denne gang å få med oss samarbeidspartnere herfra.

 Vi vil også gi ros til grunneierne, veg-  og hytteeiere som stiller områder til disposisjon for Nerskogskonserten.  Alle viser entusiasme og stor velvilje.                                      

Det er utrolig artig å drive på med dette når folk er så positive!

 Vi ser fram til nok en stor konsertopplevelse på Nerskogen lørdag 30. august  2014!

 

 Komiteen for Nerskogskonserten

 Terje Storli, Arve Withbro , Astri Snildal og Vigdis K. Krovoll