Nerskogskonserten 2016

Publisert 17. februar, 2016

Sett av lørdag 27. august

til ny Nerskogskonsert på Grovasetra i Skardalen

Jarle Bernhoft

& The Fashion Bruises !!!

Bernhoft bilde 1 kred Maria Sjøvold                                                                                            Foto: Maria Sjøvold

Her er Bernhoft med:

C’mon Talk

____________________________

Årets artister ble offentliggjort på dagens pressetreff som selvsagt var på Nerskogen hos Terje Storli.

010

Komiteen for Nerskogskonserten:
Arve Withbro, Vigdis K.Krovoll, Terje Storli nr.1 og Astri Snildal
+ Terje Storli nr.2 som låner ut setervollen sin 🙂

________________

Her er hele pressemeldinga fra komiteen:

Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises

til Nerskogskonserten 2016

 I FJOR DANSET VI OG SANG MED…

STEMNINGEN VAR PÅ BRISTEPUNKTET…

 I ÅR VIL VI GARANTERT NÅ NYE HØYDER…..

Jarle Bernhoft kommer fra Nittedal, og er nå bosatt i Oslo. Han har fått gode kritikker som komponist, låtskriver og vokalist. Og ifølge kritikerne er han en artist som må oppleves på scenen. Han har en egen tilstedeværelse og en intensitet som tar de fleste.

Bernhoft debuterte som soloartist i 2008 med «Ceramik City Chronicles». Gjennombruddet kom med ”Solidarity Breaks” i 2011. Med dette tronet han øverst på VG-lista i syv uker. Hans tredje album Islander fikk en mer lunken mottakelse her hjemme, men denne førte samtidig til en Grammy-nominasjon i 2015 for beste R&B-album. Og det som første ikke-amerikaner, i den mest amerikanske klassen av alle. «Noe av det mest bemerkelsesverdige som har skjedd i norsk musikk», skriver Dagsavisens erfarne musikkjournalist Geir Rakvaag.

 Jarle Bernhoft ble kåret til Årets Spellemann under Spellemannprisen i 2012 og vant i tillegg klassen mannlige artist for «Solidarity Breaks.

   OG NÅ FOLKENS! Lørdag 27. august er det han og det kritikerroste bandet The Fashion Bruises som tar seg opp til Grovasetra i Skardalen. Vi  kan vente oss en stor stemme og en stor artist. Om bandet har vi funnet honnørord som ”stjernelag”, ”supergruppe” osv.

 Stemningen kan vel neppe ”ta av” mer enn i fjor, men at vi vil nå nye musikalske høyder er vi ikke i tvil om.

Og nok en gang gir vi ros til grunneierne, veg- og hytteeiere som stiller områder til disposisjon for Nerskogskonserten.  Takk for all velvilje og entusiasme!

Komiteen for Nerskogskonserten

 Terje Storli, Arve Withbro , Astri Snildal og Vigdis K. Krovoll

________________

BERNHOFT & THE FASHION BRUISES

PÅ FESTIVAL TURNE

Sangeren, multi instrumentalisten og komponisten Bernhoft startet sin solokarriere i 2008 med albumet «Ceramik City Chronicles».

Årene fremover turnerte han landet rundt, opparbeidet seg et imponerende liverykte og bygde samtidig et trofast publikum.

I 2011 slapp Bernhoft sitt andre studioalbum «Solidarity Breaks».

Albumet befestet Bernhoft sin posisjon og lå høyt på listene resten av året. Før året var oppe slapp Bernhoft albumet «Walk With Me – Live at Chateau Neuf» med KORK. Begge albumene toppet VG listen i 2011.

Bernhoft ble kåret til Årets Spellemann under Spellemannprisen i 2012 og vant i tillegg klassen mannlige artist for «Solidarity Breaks».

De siste årene har Bernhoft jobbet iherdig med sin internasjonale karriere. Det har blant annet ført til opptredener på de amerikanske tv-showene Conan og Ellen DeGenres Show hvor han fremførte hiten «C’mon Talk», flere utsolgte turnéer og ekstatiske kritikker over hele verden.

Den 25. april 2014 slapp Bernhoft sitt tredje studioalbum, «Islander», som gikk rett til topps på salgslistene. Med første singel fra albumet «Come Around« fikk Bernhoft sin beste radioplassering noensinne.

Med «Islander» ble Bernhoft beæret med nominasjon for årets beste R&B-album under verdens største musikk-prisutdeling, Grammy Awards. Utdelingen fant sted 9. februar 2015 i USA, og Bernhoft kjempet (som eneste ikke- amerikanske artist) mot Toni Braxton & Babyface, Aloe Blacc, Robert Glasper Experiment og Sharon Jones & The Dap-Kings.

Bernhoft stakk nylig stakk av med EDVARD-prisen for albumet «Islander». Juryen skriver blant annet: «Bernhoft står med ”Islander” for fjorårets beste fest. En fest som strekker seg langt utover 2014 og Norges landegrenser.»

Sommeren 2016 skal Bernhoft med bandet sitt «The Fashion Bruises» til flere av Skandinavias beste & fineste festivaler.

Følg Bernhoft på Spotify, Facebook og hjemmeside

___________________________________

Mer om Nerskogskonserten 2016- se også:

OPP-avisa 17.02.16

Opdalingen 17.02.16

Avisa Sør-Trøndelag 17.02016

Her er noen av dem som kosa seg i fjor 🙂

057181139