Ny i verden!

Publisert 21. mai, 2021

Du verden for en fantastisk gjeng 🙂

Lamminga er snart over i fjøset hos Maja Britt; så der var det livat!

Herlig å se dem der dem hopper rundt og skal bli kjent med alt 🙂

Nyt livet med naturen og ha ei herlig helg alle sammen 🙂

God pinse!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sjekk nyinnspilling av

Rennebusongen

Innunder blåe himmelrand,så bjart mot Trollheims tind, eg ser ein lut av Noregs land som til mitt hjarta finn. Med dal og skogli, fjell og skru, med syn for strev og strid frå sterke feders tid, slik stig du fram mitt Rennebu.

Ja, Rennebu, mi fagre bygd, du står meg alltid nær. Du gav eit rom til heimleg trygd hjå dei som eg fekk kjær. Her har mi vogge stått ein gong og her, i sæle ro, ho varna om meg ho som lærde meg den fyrste song.

Lat minnast kvar den far og morsom fram til sine born, i odling gav deg heime jord til bu med gylne korn. Dei bar deg fram med hug og hand og da dei stilna av, og arven frå seg gav, i famnen din dei kvile fann.

Gud, signe du mitt Rennebu, og lat det lagast så at eg i fridom, von og tru min arv kan byggja på. Lat tonen frå min fedregrunn som stig i sigers namn, som viser veg til hamn, få fylgja meg til siste stund.

Tekst: Jon Gunnes Melodi: Olav Budeng

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::