NYE FLOTTE TURSTIER/SYKKELSTIER

Publisert 10. oktober, 2010

Nå er tre nye turstier ferdig merket rundt omkring på Nerskogen og i Skardalen. Det er Stenmannen (merket med  grønt), som starter ved Leverdalsveien ved nordenden av Granasjøen. En fin liten tur for hele familien, også de aller minste.

Den andre stien er Duggurdsknappen, denne stien starter fra grustaket inni Leverdalen, og den er merket med blått. Det er en lengre og mer utfordrende sti, men absolutt å anbefale for alle. Leverdalen har et spennende og anderledes terreng, så ta turen dit.

Den siste er Nonshøa, den starter fra parkeringsplassen oppi Skarbakkan. Denne løypa er merket med rødt, den er lang og har til dels krevende partier. Flott utsikt når du er kommet opp, en tur verdt å ta.

Samme utgangspunkt som siste sti, er det merket sykkelsti til Langtjønna/ Svahøa.Flott natur innover fjellet.

Fra bunnen av Skarbakkan går det en vei på andre siden av myra, denne løypa er kalt Stormyra rundt.

Den siste av sykkelstiene går oppover Heldalsveien, alle disse stiene er merket med blått. Vi er stolte over å gi dere dette tilbudet, for vi synes det er fint at dere får se hele Nerskogen, det er ei flott grend vi ønsker å vise dere!

I etterkant vil det komme en brosjyre som vil fortelle om hva vi har å tilby. Der vil alle stiene være oppgitt på et kart. Denne brosjyren vil trolig bli ferdig i løpet av høsten.

De som har vært på Nerskogen siste uka, har kanskje sett at den andre infotavla er i ferd med å bli ferdig. Det har vært et kronglete arbeid for å finne plass til den, men nå er vi i sluttfasen også på det prosjektet.

Ellers ber vi dere nyte disse høstdagene på Nerskogen, vi er vel enige om at vinteren og snøen lurer like om hjørnet nå!

Med hilsen

Nerskogen grendalag